MorphOS.pl – Polska strona użytkowników MorphOS-a
MorphOS.pl – Polska strona użytkowników MorphOS-a

Strona główna Forums Sprawy organizacyjne Zauważone błędy

Widok 12 wpisów - 16 z 27 (of 27 wszystkich)
  • Autor
    Wpisy
    Participant

Testuję pod MorphOSem, przeglądarka OWB – to mój główny system w domu :). Ale w pracy pod windą i FF jest to samo.

EnderEnder
    Participant

Sprawdziłem pod pozostałymi wiadomościami na głównej i ten sam błąd wywala. Nie wiem, czy to ważne, ale mam inną czcionkę na forum (tutaj) i inną pod wiadomościami, tam gdzie nie mogę opublikować. To nie jest jakiś problem, ale piszę, że jest takie coś.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 3 months temu przez EnderEnder.
    pamperspampers
    Participant

u mnie jest tak samo – po zalogowaniu (na górze się pojawia napis „Jak się masz, wali7?”) okno logowania jest wciąż otwarte i zachęca do logowania wyglądając dokładnie tak samo jak przed zalogowaniem
    sprawdzone na firefoksie pod OpenSuse

Wiemy, zostawiliśmy to na później 😉

Co do komentowania – teraz wszystko powinno już banglać.

deezdeez
    Participant

Pampers: Teraz jest ok, dzięki.

EnderEnder
    Participant

No to jeszcze jedno znalazłem. Jestem w temacie zmiany na morphos.pl, jestem zalogowany, klikam w link i przenosi mnie tutaj, gdy nie jestem zalogowany to po kliknięciu w link wyskakuje nie znaleziono.

pamperspampers
    Participant

No to jeszcze jedno znalazłem. Jestem w temacie zmiany na morphos.pl, jestem zalogowany, klikam w link i przenosi mnie tutaj, gdy nie jestem zalogowany to po kliknięciu w link wyskakuje nie znaleziono.

Trochę zaprzeczasz sam sobie bo piszesz, że jesteś zalogowany i klikasz w link ale zaraz piszesz, że nie jesteś zalogowany 😉 Jeżeli chodzi o link do tego tematu to temat ten jest niewidoczny dla niezalogowanych użytkowników, więc nawet jeżeli niezalogowany wejdzie w ten topic to dostanie info, że go nie znaleziono.

EnderEnder
    Participant

No to pasuje, bo jak jestem zalogowany to mogę wejść, a jak nie jestem zalogowany to nie mogę wejść.

MDWMDW
    Participant

W najnowszym Safari dla OSX Mavericks to pomarańczowe pole “LOGOWANIE / NIE MASZ KONTA? ZAREJESTRUJ SIĘ.” i to granatowe pod nim są trochę skopane. Zwłaszcza to niżej – jest zupełnie nieczytelne. Na OWB oczywiście jest ok. 🙂

EnderEnder
    Participant

Założyłem temat, dodałem link za pomocą przycisku lin i najpierw tekst od miejsca postawienia kursora do końca wypowiedzi był na niebiesko jako lin, a później po poprawce (wykasowałem link i wstawiłem znowu) w ogóle go nie widać (zaznaczyłem opcję otwórz w nowym oknie, dałem tytuł mój PM). Być może ja coś robię źle. Poza tym fajny pomysł/funkcjonalność z zakładką link. Dałbym ciut ciemniejsze edytuj, bo chwilę patrzyłem i nie widziałem gdzie jest ;). Pozdrawiam

Participant

Linux debiam/chrome:
    Zupełnie nieczytelne linki sekcji “Polecamy” – widać właściwie tylko pierwsze litery…

truman_burbanktruman_burbank
    Moderator

Nie można się zarejestrować w normalny sposób.
    Z głównej strony
    błąd logowania
    Jak udało się zarejestrować? Podczas próby skomentowania pojawiło się inne okienko (typowe dla WordPressa). W nim wypełniłem dane i po kliknięciu “Wyślij” zobaczyłem błąd identyczny jak na obrazku wyżej ale przyszło na e-mail potwierdzenie – udało się ;]
    W każdym razie w normalny, domyślny sposób, nie da się zarejestrować. Może to być pośrednia przyczyna małego ruchu tutaj na forum 😉

truman_burbanktruman_burbank
    Moderator

Przydałaby się informacja na górze z wątkami forum, że okienko logowania do forum znajduje się w sekcji Home. Nie jest to intuicyjne, a to kolejny kamyk do potknięcia się na nim – mniej logowań, mniejsza aktywność.

Widok 12 wpisów - 16 z 27 (of 27 wszystkich)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.