Strona główna › Forums › Klub dyskusyjny › Rejestracja MorphOSa – wykres
W grudniu jak zwykle mam dużo pracy, i co się z tym wiąże sporo nadgodzin więc kasa na system się "zrobi". W międzyczasie może zafunduję sobie jakiś dysk SSD do PowerBooka.
Jakich ofiar?
Oj, zapomniało się już o incydencie z 2008 roku, zapomniało… 
Jakich ofiar?
Oj, zapomniało się już o incydencie z 2008 roku, zapomniało… 
To były żałosne początki. Teraz śmigam takim wozem.
Spieszę donieść, że przekroczyliśmy 1300 rejestracji, a trend rejestracji nowych użytkowników chyba się utrzymuje. Nie spodziewałem się, że prawie w połowie stycznia jeszcze nie będzie nowej wersji systemu, ale… no cóż. W razie czego – czekam w gotowości na nowe zgłoszenia. Adres pod którym znajdziecie wykres pozostał bez zmian.
Moze to dziala odwrotnie, jesli krzywa jest ciagle wznoszaca to nowej wersji nie wypuscimy? Po co pchac sie na ryunek z nowa skoro stara sie sprzedaje? Wnioskuje z tego, ze jak sie wyplaszczy to dostaniemy 3.0 
A i jeszcze jedno, co oznaczaja te "bąbki" na wykresie?
Nonsens.
Nonsens.
Oczywiscie, ze nonsens – zartuje sobie 🙂
Ale, tak swoja droga, to wiodace firmy tak wlasnie postepuja 🙂
Te "bąbki" (znaczy, niebieskie kulki – bo o to chyba chodzi) to numery rejestracji o których nam wiadomo. Na zielono zaznaczony jest okres ceny "promocyjnej" (tzn. jedynie 111,11 €
)
No tak, latka lecą, a z wykresem stara bieda. Mimo wszystko postanowiłem wzbogacić go o dwa nowe numerki (podziękowania dla eastone i pampersa). Teraz wygląda tak.
1361 

Uzupełnione (razem z innym numerem, ktory wyszedł na MorphZone).
Wychodzi na to, że statystycznie codziennie ktoś rejestruje 1 sztukę MorphOSa.

Uzupełnione (razem z innym numerem, ktory wyszedł na MorphZone).
Wysłałem maila i jeśli dobrze kumam to mam numer licencji 1425. 
Mój nowy numerek 1479.
Copyright 2014 - Wszelkie prawa zastrzeżone MorphOS.pl