Strona główna › Forums › Sprzęt › Zaginiony artykuł o MOS’ie…
Jakiś czas temu czytałem bardzo ciekawy artykuł o systemie Morphos – jego historii, informacje o karnelu itp. Był on zamieszczony na jakimś portalu w stylu osinfo czy osnews… Niestety teraz nigdzie nie mogę go znaleźć. Wie ktoś gdzie go szukać? Autorem był chyba Grzegorz Kraszewski.
A nie chodzi czasem o ten artykuł? Bo osobiście sobie nie przypominam, żebym coś takiego pisał.
Nie, niestety. Tamten był bardziej "techniczny" (sporo o Quark, ABOX itp.). Ale dzięki za odpowiedź.
Był taki artek…. Nawet ppa wtedy z ta stona współpracowala ja tam pare newsów o mosie wysłalem . Strona nazywała sie osnews.pl lub info albo bardzo podobnie było to w 2006-2007 roku . I poźniej był tam dym po przylazł konrad i mufa i zrobili syf na strone
Był taki artek…. Nawet ppa wtedy z ta stona współpracowala ja tam pare newsów o mosie wysłalem . Strona nazywała sie osnews.pl lub info albo bardzo podobnie było to w 2006-2007 roku . I poźniej był tam dym po przylazł konrad i mufa i zrobili syf na strone
I to z ich powodu usunęliby ten artek? Wątpię aby konrad miał aż tak wielką siłę przebicia 😉
Ja w każdym bądź razie poległem w poszukiwaniach 🙁 Jeśli nie Grzegorz to ciekawe kto mógł być autorem tak zaawansowanego artykułu o mosie?
a moze to -> to <-
Wydaje mi się, że chodzi o ten artykuł (nota bene – zamieszczony na PPA, a tylko linkowany przez OSnews.pl), autorstwa wali’ego7. Opis (dopracowany, techniczny artykuł pod którym w komentach rozpoczęła się "wojenka") pasuje. No, ale pisał już o tym Krashan w poście numer 2. Były jeszcze wzmianki na OSworld.pl, ale to krótkie notki prasowe były.
Wydaje mi się, że chodzi o ten artykuł (nota bene – zamieszczony na PPA, a tylko linkowany przez OSnews.pl), autorstwa wali’ego7. Opis (dopracowany, techniczny artykuł pod którym w komentach rozpoczęła się "wojenka") pasuje. No, ale pisał już o tym Krashan w poście numer 2. Były jeszcze wzmianki na OSworld.pl, ale to krótkie notki prasowe były.
Na pewno nie – tam było więcej o Quarku, A-Boxie itp. Był to też jeden z pierwszych wyników w Google który wyświetlał się dla zapytania "Morphos".
Copyright 2014 - Wszelkie prawa zastrzeżone MorphOS.pl