MorphOS.pl – Polska strona użytkowników MorphOS-a
MorphOS.pl – Polska strona użytkowników MorphOS-a

Strona główna Forums Sprawy organizacyjne Kontakt z Adminem?

Widok 6 wpisów - 1 z 6 (of 6 wszystkich)
  • Autor
    Wpisy
    kjbkjb
    Participant

Spam na forum, masakra, jest jakiś kontakt z Pampersem? Próbowałem już na fb….

Można nie mieć czasu na newsy, ale na litość Pana Diabła……….

truman_burbanktruman_burbank
    Moderator

Dobrze by było jakby dał jakieś uprawnienia z dwóm osobom, właśnie nawet do ręcznej moderacji chociażby.Już nie mówię, że ktoś w “chwili słabości” zapodałby jakiś news – na przykład.

kjbkjb
    Participant

Dobra uwaga. Aczkolwiek jeśli dotąd nie usunął spamu, to pewnie nie przeczytał też tej inicjatywy.
    Wychodzę z założenia że gdyby chciał, to by założył temat o naborze adminów do pilnowania tej strony.

Nie chcę źle oceniać faceta, włożył swój osobisty czas do stworzenia tego wszystkiego, ale na Pana Diabła, Pampers, daj komuś uprawnienia żeby mógł poświęcić swój również jakże osobisty czas, na pielęgnowanie Twojego dzieła 🙂

Peace 🙂

Moderator

Nie wiem czemu nie przyszło mi powiadomienie na pocztę, tak na marginesie, o twojej odpowiedzi w tym wątku – mam i ulubiony, i zasubskrybowany.
    Ja pisałem do Pampersa na adres poczty na onecie ale bez oddzewu. Będę jeszcze szukał kontaktu przez stefkosa, zdaje się że on hostuje u Pampersa swoją stronę.

Moderator

Ponieważ uważałem, że szkoda żeby strona przepadła, a i korzystnie dla NG w Polsce jakby ona sobie żyła, postanowiłem że się nią zajmę.
    Jakiś czas temu dostałem uprawnienia moderatora i usunąłem spam.
    Poprzez łańcuch ludzi dobrej woli, czyli stefkos-widelec-pampers, udało się przeprowadzić przeniesienie bloga i powiązanego forum na nowy serwer. Przeniesienie zapewnił widelec, domena została pampersa, jednak z tego co ustaliłem ponad wszelką wątpliwość on chce być daleko od tego wszystkiego, pochłonięty zawodowymi sprawami. Stroną będę zajmował się ja.
    W najbliższym czasie spodziewaj(cie?) się stopniowego ożywiania.

Moderator

Kontakt w razie jak coś nie działa (i każdej innej sprawie): [email protected] lub na PPA nick adam_mierzwa

Widok 6 wpisów - 1 z 6 (of 6 wszystkich)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.