Strona główna › Forums › Klub dyskusyjny › Gdzie kupić naklejki morphos ?
Wiecie gdzie można nabyć naklejkę Mosa jakiegoś motyla ? Takiego jaki jest na zdjęciu mini maca w artykule opisujący sprzęt pod Mos ? Nakleił bym sobie na swojego eMaca zrobił mu fotografię i wysłał aby umieścić a artykule o sprzęcie 😀
Obawiam się, że trzeba sobie samemu druknąć. Chyba że pampers zwietrzy biznes i na sklep zarzuci
.
No w sumie takie duże musiałbym zamówić dla PM z boku albo lepiej znaleźć kogoś z aerografem.
Kartonowy szablon, niebieska farba w spreju i jedziesz
.
Kartonowy szablon, niebieska farba w spreju i jedziesz
.
Wiem, że dzisiaj się gdzieś rozpoczęła wystawa sztuki naiwnej, ale bez jaj
. Zamówię naklejki na Allegro.
Ta strona wygląda ciekawie http://oklejaj.pl/38-sport-i-motoryzacja za taką kasę chyba w miarę porządnie wykonane. Tyle tylko, że nie mam żadnego motywu z motylkiem do wysłania.
Ja moją naklejkę zdobyłem na którymś amiparty (bodaj w Chełmie). Zda mi się, że Drako przytargał kilka garści takich gadżetów?
To fajnie, ale ja chciałbym takie na boki mojego PM, bo oryginalna buda choć praktyczna to średnio mi się podoba.
To fajnie, ale ja chciałbym takie na boki mojego PM, bo oryginalna buda choć praktyczna to średnio mi się podoba.
Ender na allegro poszukaj – jest pełno ofert i można podesłać swoje foto ( grafik znajdziesz pełno na stronach – wystarczy poszukać, lub samemu takową zrobić z już dostępnych) i wymiary budy i zrobią elegancko i profesjonalnie. Sam kiedyś takie sobie sprawiłem, tylko tyle że teraz nie mam żadnej obudowy Tower tylko Desktop to odpada.
Grafiki są, ale obawiam się, że za małę i jak powiekszą to efekt będzie kiepski. Na razie czekam na SB coś długo idzie i później będę szukał jakiegoś fajnego motywu.
Jeżeli na prawdę jest potrzeba na naklejki to mogę coś pomyśleć.. Tylko Ender zauważ, że jabłko z boku PM jest wypukłe i naklejka będzie bardzo wujowo wyglądać..
No to co proponujesz/sugerujesz?
No to co proponujesz/sugerujesz?
Przyzwyczaić się do jabcoka z boku 
Wsunąłem kompa głębiej pod biurko.
Fakt lepiej w przyszłości kupićlepsza kartę graficzną niż te naklejki (wątpliwy efekt).
Fakt lepiej w przyszłości kupićlepsza kartę graficzną niż te naklejki (wątpliwy efekt).Ja w oczekiwaniu na stery 3D dla radków z serii R300 upolowałem Radeona 9000 Pro, wersję makową ze 128mb ramu za niecałe 50 baksów 🙂 Ciężko znaleźć taką kartę w makowej wersji ze 128mb ramu, teraz czekam i czekam bo idzie aż z Kanady..
Copyright 2014 - Wszelkie prawa zastrzeżone MorphOS.pl