MorphOS.pl – Polska strona użytkowników MorphOS-a
MorphOS.pl – Polska strona użytkowników MorphOS-a

Strona główna Forums Klub dyskusyjny Amigamap – my im jeszcze pokażemy?

Widok 15 wpisów - 1 z 15 (of 16 wszystkich)
  • Autor
    Wpisy
    recedentrecedent
    Participant

W związku ze sporym zainteresowaniem webmaster strony Amigamap dodał możliwość wpisywania do bazy danych komputerów działających pod systemem MorphOS. Jest ktoś zainteresowany? Pokażemy ilu nas jest? (nie może być, żeby Niemcy z 23 wpisami trzykrotnie przebijały Polskę!).

W tym momencie (ZTCW) nie ma możliwości podania kompatybilnego z MorphOS komputera podczas rejestracji, ale można to dość łatwo obejść – wpisujemy podczas rejestracji, że mamy np. A1500 🙂 a po zakończonej rejestracji dodajemy swoje komputery MorphOSowe, a naszą unikatową A1500 usuwamy z bazy.

No to… start!

kjbkjb
    Participant

Pierwszy!
    Pierwszy eMac w bazie zarejestrowany

Participant
    Jest ktoś zainteresowany? Pokażemy ilu nas jest? (nie może być, żeby Niemcy z 23 wpisami trzykrotnie przebijały Polskę!).

Wpisałem już swoje trzy maszyny.

MDWMDW
    Participant

Ja też jestem już tam dopisany.

recedentrecedent
    Participant
    Ja też jestem już tam dopisany.

Heh, to tak: kjb to 1, razem z Krashanem to 4, razem z MDW to 5, a ze mną – 7. Wali7 też się podobno wpisał, to mamy 8. Zaraz zidentyfikujemy wszystkich polskich mosowców z bazy! 😀

Participant

Również się dopisałem.

EnderEnder
    Participant

No to dobiłem. Na razie demo 2.7, bo czekam na trójkę a to już wkrótce.

recedentrecedent
    Participant
    Na razie demo 2.7, bo czekam na trójkę a to już wkrótce.

Czekaj, bo nie rozumiem… Czekasz na 3.0, żeby dopiero wtedy zarejestrować? Po co? Chyba że chodzi o te pogłoski, że wraz z premierą 3.0 system na starsze platformy będzie miał obniżoną cenę…

EnderEnder
    Participant
    Na razie demo 2.7, bo czekam na trójkę a to już wkrótce.

Czekaj, bo nie rozumiem… Czekasz na 3.0, żeby dopiero wtedy zarejestrować? Po co? Chyba że chodzi o te pogłoski, że wraz z premierą 3.0 system na starsze platformy będzie miał obniżoną cenę…

Nie, czekam bo:
    1) A nuż trzeba będzie jednak zapłacić osobno za wersje 3.0 (miałem ostatnio sporo wydatków i nie chciałbym płacić dwa razy – za 2.7 i 3.0)
    2) W tej chwili jestem spłukany, więc zakup planowany jest dopiero na grudzień.

A co do obniżenia ceny, to wygooglałem, że tylko wersje na Pega i Efcie mają być tańsze (tak zrozumiałem).

waldiamigawaldiamiga
    Participant

Ja też się dopiszę. A co mi tam.
    Z rozpędu dodałem PowerBooka.

recedentrecedent
    Participant

Siedemnastu? No niemożliwością to jest. Powinno być dobrze ponad czterdziestu, a jeśli weźmiemy pod uwagę dane z PAUBase to około sześćdziesięciu. To byśmy Niemiaszkom pokazali 🙂

EnderEnder
    Participant
    Siedemnastu? No niemożliwością to jest. Powinno być dobrze ponad czterdziestu, a jeśli weźmiemy pod uwagę dane z PAUBase to około sześćdziesięciu. To byśmy Niemiaszkom pokazali 🙂

No na liście z PPA też było więcej, bo przecież jeszcze system w starej wersji. Gdyby tak pokazać, że jest nas trochę, to może i częściej byłyby polskie wersje językowe różnych programów, a tak widać, że nie warto.

Participant
    edeede
    Participant
    pamperspampers
    Participant

http://amigamap.com/user/pampers

Też dodałem PowerBooka 😉 Szkoda że jest ograniczenie do 10 sprzętów, bo mi się moje nie mieszczą 😉

Widok 15 wpisów - 1 z 15 (of 16 wszystkich)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.