Strona główna › Forums › Klub dyskusyjny › Amigamap – my im jeszcze pokażemy?
W związku ze sporym zainteresowaniem webmaster strony Amigamap dodał możliwość wpisywania do bazy danych komputerów działających pod systemem MorphOS. Jest ktoś zainteresowany? Pokażemy ilu nas jest? (nie może być, żeby Niemcy z 23 wpisami trzykrotnie przebijały Polskę!).
W tym momencie (ZTCW) nie ma możliwości podania kompatybilnego z MorphOS komputera podczas rejestracji, ale można to dość łatwo obejść – wpisujemy podczas rejestracji, że mamy np. A1500 🙂 a po zakończonej rejestracji dodajemy swoje komputery MorphOSowe, a naszą unikatową A1500 usuwamy z bazy.
No to… start!
Pierwszy!
Pierwszy eMac w bazie zarejestrowany 

Wpisałem już swoje trzy maszyny.
Ja też jestem już tam dopisany.
Heh, to tak: kjb to 1, razem z Krashanem to 4, razem z MDW to 5, a ze mną – 7. Wali7 też się podobno wpisał, to mamy 8. Zaraz zidentyfikujemy wszystkich polskich mosowców z bazy! 😀
Również się dopisałem.
No to dobiłem. Na razie demo 2.7, bo czekam na trójkę a to już wkrótce. 

Czekaj, bo nie rozumiem… Czekasz na 3.0, żeby dopiero wtedy zarejestrować? Po co? Chyba że chodzi o te pogłoski, że wraz z premierą 3.0 system na starsze platformy będzie miał obniżoną cenę…

Czekaj, bo nie rozumiem… Czekasz na 3.0, żeby dopiero wtedy zarejestrować? Po co? Chyba że chodzi o te pogłoski, że wraz z premierą 3.0 system na starsze platformy będzie miał obniżoną cenę…
Nie, czekam bo:
1) A nuż trzeba będzie jednak zapłacić osobno za wersje 3.0 (miałem ostatnio sporo wydatków i nie chciałbym płacić dwa razy – za 2.7 i 3.0)
2) W tej chwili jestem spłukany, więc zakup planowany jest dopiero na grudzień.
A co do obniżenia ceny, to wygooglałem, że tylko wersje na Pega i Efcie mają być tańsze (tak zrozumiałem).
Ja też się dopiszę. A co mi tam.
Z rozpędu dodałem PowerBooka.
Siedemnastu? No niemożliwością to jest. Powinno być dobrze ponad czterdziestu, a jeśli weźmiemy pod uwagę dane z PAUBase to około sześćdziesięciu. To byśmy Niemiaszkom pokazali 🙂
No na liście z PPA też było więcej, bo przecież jeszcze system w starej wersji. Gdyby tak pokazać, że jest nas trochę, to może i częściej byłyby polskie wersje językowe różnych programów, a tak widać, że nie warto. 
http://amigamap.com/user/pampers
Też dodałem PowerBooka 😉 Szkoda że jest ograniczenie do 10 sprzętów, bo mi się moje nie mieszczą 😉
Copyright 2014 - Wszelkie prawa zastrzeżone MorphOS.pl